Salon Aino-Kaisa
parturi-kampaamo

AJANKOHTAISTA

Olemme avoinna varausten mukaan. Voit siis varata ajan soittamalla numeroon 0469233498, laittamalla viestiä sosiaalisen median kautta, tai lähettämällä meille sähköpostia salon.ainokaisa@gmail.com

Löydät myös vapaita aikoja nettiajanvarauksemme kautta.

Välttääksemme ylimääräisiä ihmisiä liikkeessämme, on ovemme tällä hetkellä lukossa. Soitathan siis ovikelloa saavuttuasi.

Pidämme edelleen hyvää huolta liikkeemme desinfioimisesta, joten pyydämme että saapuessasi kampaamoon käytät pöydällä olevaa desinfioivaa käsihuuhdetta. Vaihdamme kapan jokaisen asiakkaan kohdalla ja pyyhimme kaikki pinnat jokaisen asiakkaan jälkeen. Käytämme jokaisen asiakkaan kanssa pisaravisiiriä. 

Pyydämme, että kipeenä jäisit kotiin rauhassa lepäämään, niin teemme mekin. Kiitos!


Sofie on jäänyt äitiyslomalle, mutta on paikalla  viikossa 2 arkipäivänä sekä lauantaina. Ajan voit varata hänelle ajanvarauksemme kautta. mutta mikäli et löydä sieltä sopivaa aikaa (esim tarpeeksi myöhäistä) olethan yhteydessä meihin niin löydämme kyllä sellaisen. 


Löydät meidät nykyään myös Timman markkinapaikalta. Eli mikäli sinulla on heidän kautta saatuja etuja, voit käyttää ne varaamalla meille ajan sitä kautta


Joka 6. kerta -10%! Saat käyntisi yhteydessä KERÄILYKORTIN. (1. käynnistä vuoden voimassa)


POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

pe 16.10 olemme poikkeuksellisesti suljettu