Salon Aino-Kaisa
parturi-kampaamo

AJANKOHTAISTA

Olemme avoinna varausten mukaan. Voit siis varata ajan soittamalla numeroon 0469233498, laittamalla viestiä sosiaalisen median kautta, tai lähettämällä meille sähköpostia salon.ainokaisa@gmail.com

Löydät myös vapaita aikoja nettiajanvarauksemme kautta.

Välttääksemme ylimääräisiä ihmisiä liikkeessämme, on ovemme tällä hetkellä lukossa. Soitathan siis ovikelloa saavuttuasi.

Pidämme edelleen hyvää huolta liikkeemme desinfioimisesta, joten pyydämme että saapuessasi kampaamoon käytät pöydällä olevaa desinfioivaa käsihuuhdetta. Vaihdamme kapan jokaisen asiakkaan kohdalla ja pyyhimme kaikki pinnat jokaisen asiakkaan jälkeen. Käytämme asiakkaan kanssa pisaravisiiriä, mikäli haluat että vaihdamme kasvomaskiin, pyydämme että mainitset asiasta meille. Toivomme myös, että käyttäisit visiiriä tai maskia käyntisi ajan. Meillä on myös tarvittaessa antaa sinulle maski. 

Palattuasi ulkomaanmatkalta, pyydämme että pidät 14vrk oma-aloitteisen karanteenin ennen kuin saavut liikkeesseemme. Pyydämme myös, että kipeenä jäisit kotiin rauhassa lepäämään, niin teemme mekin. Kiitos!


Sofie on jäänyt äitiyslomalle, mutta on paikalla 1päivän/viikossa sekä kuukaudessa parina lauantaina. 

Seuraavan kerran hän on paikalla to 2.9, ma 6.9,ke 8.9, la 11.9, ke 15.9, to 23.9 ja pe 24.9. Mikäli haluat ajan jonain muuna päivänä, laitathan viestiä sähköpostin, instagramin tai facebookin kautta. Voit nyt varata hänelle ajan myös nettiajanvarauksemme kautta! 


Löydät meidät nykyään myös Timman markkinapaikalta. Eli mikäli sinulla on heidän kautta saatuja etuja, voit käyttää ne varaamalla meille ajan sitä kautta


Joka 6. kerta -10%! Saat käyntisi yhteydessä KERÄILYKORTIN. (1. käynnistä vuoden voimassa)


POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT