Salon Aino-Kaisa
parturi-kampaamo

AJANKOHTAISTA

Olemme avoinna varausten mukaan. Voit siis varata ajan soittamalla numeroon 0469233498, laittamalla viestiä sosiaalisen median kautta, tai lähettämällä meille sähköpostia salon.ainokaisa@gmail.com

Löydät myös vapaita aikoja nettiajanvarauksemme kautta.

Välttääksemme ylimääräisiä ihmisiä liikkeessämme, on ovemme tällä hetkellä lukossa. Soitathan siis ovikelloa saavuttuasi.

Pidämme edelleen hyvää huolta liikkeemme desinfioimisesta, joten pyydämme että saapuessasi kampaamoon käytät pöydällä olevaa desinfioivaa käsihuuhdetta. Käytämme kertakäyttöisiä kappoja/tilanteen mukaan vaihdamme kapan jokaisen asiakkaan kohdalla ja pyyhimme kaikki pinnat jokaisen asiakkaan jälkeen. Mikäli haluat että käytämme pisaravisiiriä tai maskia käyntisi ajan, kerrothan siitä meille. Meillä on myös tarvittaessa antaa sinulle maski. 

Palattuasi ulkomaanmatkalta, pyydämme että pidät 14vrk oma-aloitteisen karanteenin ennen kuin saavut liikkeesseemme. Pyydämme myös, että kipeenä jäisit kotiin rauhassa lepäämään, niin teemme mekin. Kiitos!


Joka 6. kerta -10%! Saat käyntisi yhteydessä KERÄILYKORTIN. (1. käynnistä vuoden voimassa)

Sofie on jäänyt äitiyslomalle, mutta on paikalla muutamana päivänä kuukaudessa. 

Seuraavan kerran hän on paikalla  pe 23.4, to 29.4, ti 4.5 ja 5.5. Voit nyt varata hänelle ajan myös nettiajanvarauksemme kautta! 

Seuraathan meitä facebookissa ja instagramissa, niin saat heti tietoosi uusimmat uutisemme ja pystyt tarvittaessa olemaan meihin yhteydessä.


POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT