Salon Aino-Kaisa
parturi-kampaamo

 

YRITYKSESTÄ

Salon Aino-Kaisa on menestyvä parturi-kampaamo, joka on toiminut Itä-Pasilassa jo yli 40 vuotta. Nykyään kyseessä on perheyritys, sillä liikkeessä työskentelee kaksi parturi-kampaajaa, äiti Anette ja tytär Sofie.

Palvelemme jokaista asiakasta taidolla ja tunteella. Meille on tärkeää, että Sinä lähdet meiltä rentoutuneena juuri sellaisella lopputuloksella kuin olit toivonutkin. Suomen lisäksi palvelemme myös ruotsiksi ja englanniksi.

Parturi-kampaamomme sijaitsee aivan Pasilan junaaseman ja Mall of Triplan vieressä, joten tänne on helppo tulla sekä julkisilla että omalla autolla. Asiakkaillamme on siis oikeus parkkeerata maksutta Virastotalon parkkihalliin (Asemapäällikönkatu 13). Kysy meiltä lisää lupalapun saamisesta.

Käytämme Schwarzkopfin värejä ja permanenttiaineita. Kestävä kehitys ja päästöjen vähentäminen on meille tärkeää. jonka vuoksi pystymme ylpeänä sanomaan, että Schwartzkopfin jokaisesta tuotteesta on poistettu kaikki mikromuovi. Tarjolla on myös Suomessa valmistettu ekologinen tuotesarja Four Reasons Nature, joka sisältää pesu- sekä muotoilutuotteita jokaiselle hiuslaadulle. 

Schwarzkopfin lisäksi löydät meiltä myös tuotteita muilta merkeiltä kuten esim. IDhair, Sim ja KC professional.

Anette  

parturi-kampaaja                        

erikoisosaaminen:

permanentit, värjäykset

 kampaamomallit

Sofie

parturi-kampaaja

erikososaaminen:

kampaukset, värjäykset.

parturimallit